BLOGI

Takaisin Blogin Etusivulle

Ovatko puutarhaideat kadoksissa? Puutarhaetsivät auttaa

Julkaistu: 17. Februaryta 2014 kello 8:00 - tanja

Nyt on tarjolla uutta ideaa! Saanko esitellä: Puutarhaetsivät!

Mitä? Haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille ideoita ja käytännöllisyyttä pursuavien ammattilaisten suunnittelemia pihatiloja murto-osahintaan. Nyt saat pihaluonnoksen hinnalla pienintä yksityiskohtaa myöten mietityt toteutuskuvat

Missä? Mallistoon voit tutustua nettikaupassa  osoitteessa www.puutarhaetsivat.fi

Kenelle? Kaikille, jotka haaveilevat helposta ja hauskasta pihaelämästä. Mallistoomme kuuluu ideoita erikokoisille pihoille, monilla teemoilla ja kaikille kasvuvyöhykkeille. Pihan voit rakentaa suunnitelman ohjeiden mukaan itse tai tilata apuun ammattilaisen.

Miksi? Keväisin pihasuunnitelmien kysyntä on aina suurempaa kuin tarjonta. Puutarhaetsivien suunnitelmien avulla pääset heti tositoimiin. Suunnitelman avulla sinun on myös helppo tehdä harkittuja ostoksia- suunnitelmat sisältävät valmiit tarvikeluettelot ja tekotapaohjeet. Mikäli et rakenna pihaa itse, vaan haluat teettää sen ammattilaisella, niin viherrakentajien vertailu on helppoa yksiselitteisten pihasuunnitelmien pohjalta.

Miten kaikki toimii? Suunnitelmat ostetaan netistä A4- kokoisina PDF-tiedostoina. Maksun jälkeen  asiakkaan ilmoittaman sähköpostiin lähetetään koodi, jolla ostettu suunnitelma on ladattavissa viikon ajan, yhteensä kolme kertaa. Suunnitelmissa on valittavissa 3 laajuutta: S,Mja L -koko ja kaiken lisäksi suunnitelmien kasvit on räätälöity kolmelle eri kasvuvyöhykkeelle: Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomeen. Helppoa, hauskaa ja kätevää!

Milloin? Sivut ovat nyt avautuneet. Sivuilla on jo nähtävissä makupaloja. Vuoden 2014 mallisto valmistuu kuitenkin huhtikuun alkuun mennessä ja olemme Helsingissä Omapiha 2014- messuilla (osastolla 7h51) sitä esittelemässä. Tavataan messuilla!