BLOGI

Takaisin Blogin Etusivulle

Puutarhaetsivät ratkovat pihojen pulmia OmaPiha –messuilla

Julkaistu: 16. Marchta 2014 kello 8:00 - tanja

Onko puutarhassasi mysteeri, jota et osaa ratkaista? Ammattilaisten apua on tarjolla. Puutarhaetsivätoimisto avaa jälleen ovensa kevään messuilla. Etsivät Tanja Nieminen ja Tiina Holmberg ratkovat asiakkaiden puutarhapulmia. Varaa aikasi sähköpostitse osoitteesta tanja@puutarhaetsivat.fi ja lähetä samalla liitteenä kuva tai kuvia sekä kuvaus pulmatilanteestasi. Kirjoita viestin otsikoksi Puutarhapulmia. Pulma ratkaistaan käsin piirtämällä kuvan päälle etsivätoimistossa messuilla. Varaa aikaa noin puoli tuntia.

Puutarhaetsivien kädenjälki on nähtävissä messuilla muuallakin, sillä etsiväpari vastaa myös messujen yleiskoristelusta. Tule tutustumaan sosiaaliseen taimitoriin, koulupuutarha Educational Gardeniin, aistipuutarhaan ja Food Gardenin ulkokeittiöön. Näe, miten 28 000 kukkasipulia, 70 koivua ja yli 100 erilaista pikkuhavua on sijoiteltu koristamaan messuja.

Jännitystä on luvassa, sillä Puutarhaetsivät esittelevät ensimmäisen pihasuunnitelmamallistonsa ja pienen mallipuutarhan. Tervetuloa tutustumaan osastolle 7h51 aivan yleiskoristelualueen viereen!

Asiantunteva tiimi auttoi monia puutarhaansa eksyneitä viime vuonna Kevätmessuilla. Ehkä nyt on sinun vuorosi?