BLOGI

Takaisin Blogin Etusivulle

Puutarhasuunnitelma parilla klikkauksella

Julkaistu: 11. Aprilta 2014 kello 17:02 - tanja

Kevät tulee vauhdilla kun aurinko hellii meitä lämmöllään. Ajatus kesästä alkaa olla mielessä. Kesällä on kiva olla ulkona, vaikka vain istuskella pihalla ja nauttia lintujen liverryksestä. Nyt on hyvä aika alkaa tehdä pihasuunnitelmia. Jos ideat ovat hukassa, Puutarhaetsivät ovat ne jo löytäneet puolestasi.

Puutarhaetsivat.fi-sivusto on nyt avattu kaikessa komeudessaan. Puutarhaetsivät on uudenlainen nettikauppa, joka tarjoaa asiakkailleen valmiita pihasuunnitelmia lompakkoystävälliseen hintaan.

Vain parilla klikkauksella voit ostaa juuri omaan pihaasi toimivan pihasuunnitelman, jonka voit toteuttaa itse tai teettää viherrakentajalla. Jokaisen suunnitelman mukana tulee yksityiskohtaiset toteutuskuvat sekä tarkat ohjeet tarvikeluetteloineen, joita seuraamalla aloittelevakin puutarhuri rakentaa oman, upean pihan. Työn jälkeen saakin sitten nauttia omasta pihasta!

Suunnitelmat on tehty kasvuvyöhykkeittäin, joten valitsemamme kasvit menestyvät, oli piha sitten Etelä- tai Pohjois-Suomessa.

Vertailun vuoksi: Räätälöidystä pihasuunnitelmasta joutuu maksamaan tuhansia euroja – Puutarhaetsiviltä saat täydellisen suunnitelman satasilla. Kaiken lisäksi, verkosta ostaminen on helppoa! Saat suunnitelmat käsiisi saman tien.

Tervetuloa osoitteeseen puutarhaetsivat.fi etsimään oma pihasi!